Bude to, jako kdybych nikdy neexistoval...

Kirsten Steward alias Bella Swan

20. prosince 2008 v 20:10 | Káťule |  Film Stmívání
Kirsten Jaymes Steward
Narodila se:4.10.1990

Filmografie:
2007 Into the Wild ...Tracy
2007 Prokletí domu slunečnic (Messengers, The) ...Jess
2004 Chyťte tu holku (Catch That Kid) ...Maddy
2004 Speak ...Melinda Sordino
2004 Undertow (Undertow) ...Lila
2003 Cold Creek Manor (Cold Creek Manor) ...Kristen Tilson
2002 Úkryt (Panic Room) ...Sarah Altman
2001 Životní jistoty (The Safety of Objects) ...Sam Jennings
1999 Thirteenth Year, The ...Girl waiting to get a drink

A další....

Můj názor: Kirsten je mi sympatická a rozhodně se do role Belly hodí.



Bella Swan

Plným jménem Isabella Marie Swan, se narodila 13. září 1988 ve Forks, ze kterého se spolu s matkou odstěhovala, když jí bylo jen šest měsíců. Když se její matka znovu vdala, Bella se odstěhovala zpátky do Forks ke svému otci, protože její nevlastní otec musí hodně cestovat a její matka byla nešťastná, že nemůže cestovat s ním.
Bella je štíhlá, ne svalnatá, má dlouhé a rovné tmavě hnědé vlasy a čokoládové oči. Je extrémně neohrabaná - jak sama říká, hraničí to až s postižením :o) Většině upírů její krev velmi pěkně voní. I jako člověk má zvláštní vlastnost - má velmi soukromou mysl, takže veškeré upírské triky, které se dotýkají mysli, na ni neplatí.



Fotky:

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama